(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
PARNÍ HRNEC - Kuřecí maso s pórkem a bram. kaši (můj vlastní recept)

Potřebné ingredience
pórek - 1 ks
sůl
kuřecí prsa -400 dkg
kmín
česnek -1 stroužek
grilovací koření -1 lžíce
příloha:
brambory -5 ks
máslo
mléko
Postup přípravy
Kuřecí maso nakrájíme na plátky a osolíme. Předem jsem si schovala omastek z pečeného kuřete a tím jsem maso potřela, dodá tomu chuť. Nakonec kuře posypeme grilovacím kořením. Maso poklademe do napařovací nádoby.
Pórek očistíme, nakrájíme na kolečka a přidáme k masu.
Brambory oloupeme, nakrájíme na silnější kolečka, osolíme a také dáme do napařovací mísy. Na síto v hrnci, kde se dává koření, dáme jeden dílek česneku a trochu kmínů. Dospod hrnce dáme mísu s brambory, nahoru mísu s kuřecím masem. Kuřecí maso s pórkem v hrnci vaříme 40 minut. Po 20 minutách jsem kuře otočila, znovu posypala grilovacím kořením.
Když máme hotovo, dáme brambory do mísy a připravíme kaši, jak máme rádi.
Kuřecí maso s pórkem a kaší zdobíme čerstvým pórkem.
VŠEM DOPORUČUJI JE TO MÓÓÓC DOBRÉ :-)))
Pórek očistíme, nakrájíme na kolečka a přidáme k masu.
Brambory oloupeme, nakrájíme na silnější kolečka, osolíme a také dáme do napařovací mísy. Na síto v hrnci, kde se dává koření, dáme jeden dílek česneku a trochu kmínů. Dospod hrnce dáme mísu s brambory, nahoru mísu s kuřecím masem. Kuřecí maso s pórkem v hrnci vaříme 40 minut. Po 20 minutách jsem kuře otočila, znovu posypala grilovacím kořením.
Když máme hotovo, dáme brambory do mísy a připravíme kaši, jak máme rádi.
Kuřecí maso s pórkem a kaší zdobíme čerstvým pórkem.
VŠEM DOPORUČUJI JE TO MÓÓÓC DOBRÉ :-)))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Marte
(upraveno)
9. 12. 2010, 6:29
Moc děkuji za vynikající recept,malému velmi chutnalo.Hana

nahlásit

Swinga
(upraveno)
13. 12. 2010, 18:26
@Marte
není zač, hlavně že chutnalo



nahlásit

Marte
(upraveno)
9. 12. 2010, 6:29
Děkuji i za radu ohledně parního hrnce.
nahlásit